Reijon Diesel Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice extra-servicesservice ac-service

Eco hiukkassuodattimien pesupalvelu

featured image

Hiukkassuodattimien ja katalysaattorien puhdistus

EKO DPF tarjoaa ammattimaisen, kustannustehokkaan, ja ekologisen ratkaisun huoltoa vaativille ja tukkeutuneille hiukkassuodattimille, sekä katalysaattoreille. Puhdistusmenetelmä on ainoa laatuaan Suomessa! Se säästää aikaa, sekä ympäristöä.

Energiatehokas

Menetelmä säästää vettä, kierrättämällä ja suodattamalla pesuveden. Laitteisto kerää puhdistetun lian ja näin emme päästä ympäristöön vaarallisia saasteita. Lisäksi se kuluttaa vähemmän energiaa muihin pesu- ja puhistusmenetelmiin verrattuna.

Turvallinen ja puhdas

Tavoitteenamme on tehdä ympäristölle polttomoottorikäyttöisten ajoneuvojen käytöstä puhtaampaa ja turvallisempaa. Puhtaalla katalysaattorilla ja hiukkassuodattimella voidaan vaikuttaa päästöihin.

Ympäristövastuu

Tiedäthän, että päästöjä vähentävien järjestelmien ohittaminen tai manipulointi on täysin lainvastaista! Toimivan päästöjä vähentävän järjestelmän tehtävänä on vähentää terveydelle ja ympäristölle haitallisia pienhiukkaspäästöjä!


Reijon Diesel Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!