Autohuolto ja -korjauksetDieselautotJarruhuolto ja -korjauksetLisäpalvelummeVianetsintä
Bosch Car Service

Reijon Diesel Oy

Valikko

Bosch Diesel Center

Bosch Diesel Center

Olemme myös Bosch Diesel Center ja meiltä saat asiantuntevaa huoltoa sekä korjauksia kaiken merkkisiin dieseljärjestelmiin. Teemme räätälöityjä korjausratkaisuja muille korjaamoille, erikois- ja yritysasiakkaille.

Bosch Diesel Center on markkinajohtaja perinteisten ja nykyaikaisten dieseljärjestelmien/ -komponenttien testauksessa ja korjauksessa. Työn suorittavat kokeneet ja pätevät Boschin kouluttamat dieselmekaanikot. Korjauksissa käytetään alkuperäislaatuisia varaosia, Bosch komponentit korjataan aina alkuperäisillä Bosch-varaosilla.

Järjestelmien testaus ja diagnosointi tehdään nykyaikaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Nykyaikaisten järjestelmien komponentit korjataan lisäksi Boschin puhtausnormien mukaisesti.

Diesel Centereiden toiminnan korkeaa tasoa varmistetaan riippumattomien auditointien ja huoltotestien avulla.

Annamme takuun työlle ja osille ja käyttämämme Bosch varaosat ovat alkuperäislaatua.

Banneri _boschdieselcenter

Reijon Diesel Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service joka huoltaa diesel- ja bensiiniautot. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!